Cinematograful din Lupeni intră în reabilitare

Home Administrație Cinematograful din Lupeni intră în reabilitare
Cinematograful din Lupeni intră în reabilitare

Aflat în aceste zile la București, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță aduce încă o veste bună pentru locuitorii din această localitate a Văii Jiului.

Astfel, după ce în cursul zilei de ieri primarul Lucian Resmeriță a semnat documentele privind demararea lucrărilor de construcție a unui nou bloc de locuințe ANL, acesta a anunțat c astăzi, la sediul Companiei Naționale de Investiții a primit ”undă verde” pentru un alt proiect edilitar așteptat de cetățenii din Lupeni, proiect care s-a regăsit, de altfel, și pe lista obiectivelor asumate în Programul Electoral al actualului primar al municipiului Lupeni.

Este vorba despre Cinematograful ”Cultural” din Lupeni, aflat de câțiva ani buni într-omstare avansată de degradare, obiectiv care, prin documentele semnate astăzi de primarul Lucian Resmeriță, la sediul C.N.I. de la București, a fost cuprins în Lista Sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului ”Săli de cinema” care face parte din Programul Național de construcții de interes public. Acest lucru înseamnă că, oficial au fost demarate procedurile pentru reabiltarea și modernizarea acestui important obiectiv cultural din municipiul Lupeni. 

”Asăzi am obtinut acordul de principiu de la Compania Națională de Investiții pentru reabilitarea Cinematografului Cultural Lupeni. Acesta a fost cuprins în Lista Sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului ”Săli de cinema” din Programul Național de construcții de interes public. Urmează preluarea acestuia de CNI și întocmirea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție, după care obiectivul va intra efectiv în modernizare”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.