FOTBAL / CS Inter Petrila – CS Hunedoara. Derby-ul hunedorean care ar putea schimba ordinea clasamentului

Home Stiri la zi FOTBAL / CS Inter Petrila – CS Hunedoara. Derby-ul hunedorean care ar putea schimba ordinea clasamentului
FOTBAL / CS Inter Petrila – CS Hunedoara. Derby-ul hunedorean care ar putea schimba ordinea clasamentului

Sâmbătă, pe stadionul „Parângul” din  Lonea, de la ora 9,30 (juniori) și 11:30 (seniori), se vor întâlni echipele CS Inter Petrila și CS Hunedoara într-un joc contând pentru etapa cu numărul șase a Ligii a IV-a Hunedoara.

Inter Petrila se află la 3 puncte distanță de echipa oaspete, CS Hunedoara, diferența fiind că hunedorenii au un meci mai puțin disputat. Ambele echipe și-au anunțat intenția de a promova la finalul acestui sezon competițional așa încât, această partidă este foarte importantă pentru fiecare dintre competitoare.

CS Hunedoara a mai pus probleme în sezonul trecut, atunci când această echipă nici nu avea drept de promovare. Inter Petrila a reușit să treacă atunci de hunedoreni, atât în turul campionatului trecut (4 – 0), cât și în retur (1 – 2). Acum însă hunedorenii știu pentru ce să lupte deci, va fi o partidă destul de dificilă pentru petrileni.

„Este unul dintre cele mai importante meciuri pentru noi. Dacă vom câștiga, vom lua o opțiune serioasă pentru primul loc, pentru că mai apoi vom avea un program mai lejer. Începutul campionatului a fost cu meciuri mai grele pentru noi. CS Hunedoara, echipa cu care vom juca sâmbătă, este un adversar bun. Pe mine, clar, nu mă va mulțimi decât o victorie, având în vedere faptul că etapa trecută am pierdut două puncte importante. Am vorbit cu băieții, sunt destul de motivați pentru acest joc. Ne dorim să fie cât mai multă lume prezentă la meci să ne susțină așa cum o face de obicei”, spune principalu echipei, Adi Câmpean.

Lideră în sezonul trecut al campionatului județean de fotbal, Inter Petrila are un parcurs fără cusur în acest sezon competițional, doar un singur egal stabilit la Deva în etapa trecută, un egal care a costat totuși echipa din estul Văii Jiului prin apropierea periculoasă a celorlaltor rivale în clasament.

De rezultatul acestei partide depind mai multe echipe care se află pe podiumul clasamentului deci, este cel mai important meci al etapei cu numărul 6 și, de asemenea, este și cel mai disputat.