Studenții Universității Politehnica Timișoara beneficează de o aplicație mobilă dedicată

Home Educație Studenții Universității Politehnica Timișoara beneficează de o aplicație mobilă dedicată
Studenții Universității Politehnica Timișoara beneficează de o aplicație mobilă dedicată

La inițiativa COSPol (Convenției Organizațiilor Studențești din Politehnică), cele mai frecvente întrebări ale studenților politehniști își găsesc răspuns rapid și facil prin intermediul aplicației mobile Student UPT.  Aplicația creată de Bogdan Budescu, student în anul 3 la Facultatea de Automatică și Calculatoare, și Gheorghe Dârle, student în anul 2 master la Facultatea de Automatică și Calculatoare, are multiple funcționalități utile oricărui student. Dintre acestea menționăm:

–           Posibilitatea verificării notelor și a contractului de studii;

–           Consultarea facilă a orarele tuturor facultăților;

–           Prezentarea ligilor studențești și a proiectelor desfășurate de acestea;

–           Primirea constantă a noutăților relevante pentru fiecare facultate;

–           Localizarea clădirilor și altor obiective de interes etc.

„În ultima perioadă am avut bucuria să colaborez cu membrii COSPol și m-am bucurat să văd persoane tinere foarte responsabile, pline de energie și implicate în viața universității. Aplicația Student UPT reprezintă o reușită și sper ca această tendință să se mențină și în continuare și ca eforturile conjugate ale organizațiilor studențești și ale administrației universității să aibă efecte pozitive palpabile asupra tuturor studenților”, a precizat conf.dr. Florin Drăgan, Prorector UPT.

Important pentru toți cei interesați este faptul că aplicația mobilă Student UPT poate fi descărcată gratuit de pe Google Play și App Store.