Deschidere de nou an universitar la Universitatea din Petroșani

Home Educație Deschidere de nou an universitar la Universitatea din Petroșani
Deschidere de nou an universitar la Universitatea din Petroșani

Universitatea din Petroșani își deschide luni, 2 octombrie, porțile pentru un nou an academic. Evenimentul este programat pentru ora 11,00 iar festivitatea va avea loc în Aula Universtiății. La eveniment sunt așteptați să participe, alături de studenți, masteranzi, doctoranzi și cadre didactice de la toate cele trei facultăți componente, o seamă de personalități publice locale, dar și invitați din partea Ministerului Educației și ai agenților economici relevanți.

Noul an universitar de la Petroșani începe sub auspicii favorabile, în condițiile în care toate locurile bugetate pentru studiile de licență de la Facultățile de Științe, de Inginerie Mecanică și Electrică, respectiv de Mine au fost ocupate în urma sesiunilor de admitere organizate de instituția academică din Valea Jiului.

”Este categoric faptul că tinerii care au ales să ne fie studenți la facultățile din cadrul Universității din Petroșani au făcut o alegere potrivită, din toate punctele de vedere. Suntem pregătiți să le oferim pregătirea academică la cele mai bune standarde, avem cabinete și laboratoare de specialitate corespunzătoare, avem un corp didactic de cea mai bună calitate și parteneriate cu universități de prestigiu din întreaga lume, așa cum avem condiții excelente de cazare, dar și de petrecere a timpului liber în campusul nostru universitar. Cu aceste argumente, le spun de pe acum bun venit în Universitatea din Petroșani noilor noștri studenți, cărora le doresc un an bun, plin de realizări și satisfacții”, a declarat prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, rectorul Universității din Petroșani.