Vulcanul și-a sărbătorit seniorii comunității cu prilejul ”Zilei Vârstnicilor”

Home Administrație Vulcanul și-a sărbătorit seniorii comunității cu prilejul ”Zilei Vârstnicilor”
Vulcanul și-a sărbătorit seniorii comunității cu prilejul ”Zilei Vârstnicilor”

Câteva sute de seniori ai comunității Vulcanului, pensionari trecuți de 60 de ani, s-au bucurat de respectul public al reprezentanților Administrației Publice Locale din municipiul Vulcan, însoțit de o petrecere pe cinste organizată de Primăria și Consiliul local Vulcan, în parteneriat cu asociațiile reprezentative ale pensionarilor din localitate.

Evenimentul a prilejuit marcarea, într-un fel original, a sărbătorii ”Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”, care este sărbătorită, în fecare an, la data de 1 octombrie. Gazdă primitoare le-a fost și de această dată sărbătoriăților din comunitatea seniorilor vulcăneni, primarul Gheorghe Ile, el însuși reprezentant al acestei categorii sociale.

”Așa cum împreună am muncit o viață pentru comunitatea Vulcanului, pentru dezvoltarea acestui oraș, tot așa împreună suntem alături și la astfel de frumoase momente de sărbătoare. Desigr, trebuie să amintesc faptul că și în ultima perioadă, am realizat la Vulcan numeroase lucrări și investiții pentru înfrumusețarea Vulcanului și pentru creșterea caltății vieții în orașul nostru, multe dintre acestea fiind făcute la recomandarea dumneavoastră, a cetățenilor cu experiență de viață. În același timp, trebuie să recunosc, mai avem încă foarte multe lucruri de făcut, în ceea ce înseamnă infrastructura locală și înfrumusețarea municipiului Vulcan. Avem în vedere toate aceste lucruri, facem proiecte și ne străduim să facem rost de bani pentru punerea lor în practică. Și la acest capitol vreau să vă mulțumesc dumnevoastră, seniorilor comunității noastre, care sunteți întotdeana primii care veniți să achitați obligațiile financiare către bugetul local. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și, mai ales, pentru tot ceea ce ați făcut pentru comunitatea noastră, în perioada n care ați fost activi în câmpul muncii, vă doresc sănătate și bucurii alături de cei dragi, viață îndelungată și frumoasă și să dea Dumnezeu să putem petrece cât mai multe momente de sărbătoare împreună. La mulți ani !”, a spus,  discursul său rostit la sărbătoarea vârstnicilor vulcăneni, primarul Gheorghe Ile.

Deși reprezintă generațiile de peste 60 de ani, persoanele care au fost prezente la acțiunea organizată pentru seniorii Vulcanului, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, de administrația vulcăneană, n-au stat dar la ”sporovăieli” pe după-masă, ci s-au încins la dans, fie el în horă, pas-de-deux sau vals, de n-ai fi putut zice că sunt vorba aceea, bunici și străbunici.

Sărbătoarea Zilei Vârstnicilor la Vulcan s-a bucurat nu doar de sprijinul Consiliului local și al administrației vulcănene, ci și de prezența în sală a oficialităților locale, de la consilieri locali și responsabili din Primărie, până la  viceprimarul Cristian Merișanu și primarul Gheorghe Ile. De altfel, ca de fiecare dată în astfel de stuații, primarul Ile a fost activ la microfon, nu doar în calitatea sa oficială de primar, ci și ca solist și baterist al formației ”Color” (condusă de Fane Abrădoai), asigurând împreună programul de entertainment al încă unui eveniment reușit din viața comunități locale vulcănene.

”Mulțumesc tuturor colegilor mei din Consiliul Local care s-au implicat în organizarea acțiunii de astăzi. Bineînțeles că îi mulțumesc și Fane Abrădoai pentru că le-a dăruit seniorilor noștri muzică de calitate. Are o adevărată trupă de tinere artiste cu care tare se mai mândrește. Totodată, le mulțumesc senorilor care au ales să petreacă această sărbătoare a vârstnicilor alături de noi, în comunutatea unită a vulcănenilor”, a mai spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.