CAR Parîngul IFN, acum și în municipiul Vulcan

Home Economie CAR Parîngul IFN, acum și în municipiul Vulcan
CAR Parîngul IFN, acum și în municipiul Vulcan

Una dintre cele mai apreciate Case de Ajutor Reciproc (CAR) din Valea Jiului, CAR Parîngul IFN Petroșani are, din această săptămînă, un nou punct de lucru în regiune. Acesta a fost deschis în municipiul Vulcan și oferă membrilor săi din această localitate întreaga gamă de servicii financiare specifice.

”Venim astfel în întâmpinarea membrilor noștri din Vulcan, dar și a cetățenilor din acest oraș pe care-i invităm să ni se alăture, pentru a beneficia de serviciile pe care le oferim. CAR Parîngul IFN oferă o gamă diversificată de împrumuturi cu dobânzi atractive, diverse ajutoare nerambursabile în caz de boli grave sau deces (pentru membri săi), dar și posibilitatea educației financiare, prin înscrierea în sistem a minorilor, pentru care este diponibil serviciul de constituire a conturilor de economii”, explică Dumitru Răscolean, președintele CAR Parîngul IFN.

Noul punct de lucru al CAR Parîngul IFN de la Vulcan funcționează pe Bulevardul Mihai Viteazu, bl.3A1-parter, în imediata vecinătate a Primăriei municipului Vulcan, în zona magazinelor comerciale de peste drum de această institiție. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri, între orele 9,00 și 17,00.