Proiectul pentru tinerii liceeni din Lupeni avizat în unanimintate de Consilul local Lupeni

Home Administrație Proiectul pentru tinerii liceeni din Lupeni avizat în unanimintate de Consilul local Lupeni
Proiectul pentru tinerii liceeni din Lupeni avizat în unanimintate de Consilul local Lupeni

Proiectul ințiat de primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, pentru finanțarea organizării evenimentului cultural-artistic ”Balul Bobocilor” de la cele două unități de învățământ liceal de pe raza municipiului Lupeni a fost adoptat astăzi în unanimitate de Consiliul local.

De data aceasta, și consilierii PNL au răspuns favorabil inițiativei primarului Lucian Resmeriță, fapt confimat chiar de către președintele PNL Lupeni, consilierul local Cristian Roșu. ”Astăzi, alături de toti consilierii PNL Lupeni, am votat pentru alocarea sumei de 10 000 lei pentru organizarea activității extrașcolare – Balul Bobocilor, împreună cu cele doua licee din oraș. Succes tinerilor participanți, cadrelor didactice și spectatorilor !”, a declaat Cristian Roșu.

Potrivit actului normativ adoptat în unanimitate la ședința de astăzi a Consiliului local Lupeni, suma de 10.000 de lei aprobată pentru acest evebniment va fi distrbuită în mod egal, respectiv  5000 lei Liceului Tehnologic Lupeni și alte 5000 lei Liceului Teoretic „Mircea Eliade” Lupeni. În plus, la aceste sume se adaugă și asigurarea locului de desfasurare – Palatul Cultural Lupeni.