Consilierul local PNL Ștefan Pășcuț, spune NU unui proiect care poate aduce 37 de miliarde de lei vechi Spitalului Lupeni

Nici ședința de marți, 3 octombrie a Consiliului local Lupeni nu s-a finalizat fără ca unul dintre consilierii PNL Lupeni să spună ”NU” unuia dintre proiectele supuse dezbaterii forului legislativ din această localitate. De data aceasta, liberalul ”Gică-contra”, cum îl definește primarul Lucian Resmeriță, a fost consilierul local Ștefan Pășcuț.
Din motive greu de înțeles acesta a votat împotriva unui proiect de Hotărâre, inițiat de primarul municipiului Lupeni, proiect prin care se dorește atragerea unei finanțări de 37 de miliarde de lei din fonduri europene nerambursabile pentru Spitalul Municipial Lupeni. ”Consilierul PNL Ștefan Pășcuț s-a opus pentru a doua oară acestui proiect, care va aduce Spitalului Municipal Lupeni, 37 miliarde lei vechi. Probabil, domnul consilier a uitat pentru ce l-a trimis comunitatea și alegătorii săi în Consiliul Local și ține cont doar de posibilele directive ale PNL-ului, de a se opune tuturor proiectelor mele, chiar și ignorând faptul că acestea au ca unic scop dezvoltarea orașului nostru și bunăstarea cetățenilor”, spune primarul Lucian Resmeriță.
Acesta arată că, uneori individual, alteori în grup, consilierii locali ai PNL Lupeni se opun constant, dar nejustificat unor proiecte utile, de multe ori necesare, pentru dezvoltarea municipiului Lupeni. Primarul Resmeriță aduce drept exemple, în acest sens, opoziția consilierilor liberali la proiectele care au vizat realizarea iluminatului festiv de iarnă, înființarea Clubului Sportiv Municpal, construirea unor noi blocuri ANL pentru tineri, dar și altele de acest fel, cu impact pozitiv în viața comunității.
”E greu de înțeles această atitudine de Gică-contra, practicată de consilierii PNL Lupeni. Nu poți să pui ”frână” oricărui proiect de dezoltare a comunității locale, doar pentru că el este inițat de PSD sau de primar. Mulțumindu-le consilierilor care înțeleg că proiectele noastre sunt destinate tuturor cetățenilor, voi continua să aduc în atenția Consiliului local Lupeni tot mai multe proiecte care au ca scop dezvoltarea și modernizarea municipiului Lupeni, așa cum nu voi ezita, de fiecare dată, să-i aduc în atenția cetățenilor pe cei care, din interese nejustificate, votează împotrivă, pentru că locuitorii municipiului Lupeni au dreptul să știe aceste lucruri și să le judece ca atare”, mai spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.