Mulțumiri pentru cadrele didactice de la Vulcan, de ”Ziua Educatorului”, din partea autorităților locale

Home Administrație Mulțumiri pentru cadrele didactice de la Vulcan, de ”Ziua Educatorului”, din partea autorităților locale
Mulțumiri pentru cadrele didactice de la Vulcan, de ”Ziua Educatorului”, din partea autorităților locale

Pentru Administrația publică locală din municipul Vulcan, atenția cuvenită sistemului de învățământ se manifestă constant, în fiecare zi. În opinia reprezentanților comunității locale vulcănene,  aceasta reprezintă, în fond, o reiterare a relației bi-univoce menținută de-a lungul timpului, ca o firească necesitate pentru asigurarea cadrului și condițiilor optime de pregătire școlară a elevilor.

Astăzi, de Ziua Educatorului, autoritățile vulcănene au reluat, în cadrul unei festivități dedicate acestui eveniment, la care au fost invitați să participe toți dascălii de la școlile din acest oraș, au fost reluate mesajele de mulțumire pentru întreaga activitate desfășurată în grădinițe, școli și colegiu.

Purtător de cuvânt al Primăriei și Consiliului local a fost viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu. Acesta a mulțumit, în numele Primăriei și al Consiliului Local, tuturor cadrelor didactice pentru ceea ce fac și pentru ceea ce sunt pentru viața comunității. La eveniment au participat o parte din membri Consiliului local, dar și șefi de servicii din cadrul Primăriei municipiului Vulcan.