Administrația locală din Petrila invită copiii să participe la un concurs de idei intitulat ”Visul meu de Crăciun”

Home Administrație Administrația locală din Petrila invită copiii să participe la un concurs de idei intitulat ”Visul meu de Crăciun”
Administrația locală din Petrila invită copiii să participe la un concurs de idei intitulat ”Visul meu de Crăciun”

Primăria Orașului Petrila lansează concursul de idei „VISUL MEU DE CRĂCIUN”, pentru decorarea parcului central al orașului Petrila, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, concurs prin care se dorește implicarea copiilor în acest inedit proiect.

”Copiii sunt invitați să conceapă un model ornamental tematic, iar proiectele câștigătoare vor fi realizate și amplasate în „Parcul Copiilor”, în cadrul celui mai amplu proiect de decorare în care sunt implicați direct copiii”, spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Astfel, la nivelul fiecărei unități de învățământ se vor selecta trei proiecte, până în data de vineri, 27 octombrie 2017, dată la care acestea vor fi jurizate.

Din lucrările prezentate se vor alege cinci proiecte câștigătoare care, în cursul lunii noiembrie, vor fi realizate și amplasate în „Parcul Copiilor”, acestea fiind premiate în cadrul evenimentului special din seara zilei de 5 decembrie, cu prilejul festivităților de aprindere a luminilor de Crăciun.

Informații suplimentare se pot obține de la prof. Radu Chința (tel: 0740 134 813) și prof. Alin Apostoiu (tel: 0766 277 768).