Club Rotary Valea Jiului, bilanț după primul an de la înființare

Home Stiri la zi Club Rotary Valea Jiului, bilanț după primul an de la înființare
Club Rotary Valea Jiului, bilanț după primul an de la înființare

Clubul Rotary Valea Jiului a marcat, la finalul săptămânii trecute, primul său an de activitate. Potrivit președintelui în exercițiu al acestui club elitist, omul de afaceri Constantin Dicu, aniversarea a marcat un moment absolut remacabil, din mai multe motive.

Primul este acela că obiectivele asumate de membri acestei organizații au fost duse la îndeplinire cu succes. Un
succes de care s-au putut bucura nu doar cei care au subscris acestui proiect, ci și o seamă de tineri de excepție care au beneficiat de atenția cuvenită din partea membrilor Rotary, precum și sutele de copii pentru care, tot grație implicării membrilor Rotary Club Valea Jiului, noul an școlar a început sub auspicii favorabile.

Toate aceste activități sociale și, mai ales, educaționale, au generat un interes justificat și din partea altor oameni cu potențial din arealul Văii Jiului, dornici să se implice la rândul lor în astfel de proiecte, alături de Rotary Club Valea Jiului. ”Cu aceste gînduri au venit alături de noi și i-am primit cu drag, în mod official, pe cei 3 noi colegi ai clubului nostru: Ioan Dărăban, Dana Bates și Onuk Aydîn”, a declarat Constantin Dicu, președintele Rotary Club Valea Jiului.

Acesta arată că, grație generozității și implicării tuturor membrilor clubului, Rotary a reușit anul acesta să susțină, pe lângă propriile sale proiecte, și proiectul de mare anvergură turistică, intitulat ”Turism Activ în Valea Jiului – Mountain Bike”, inițiat de Fundația ”NoiOrizonturi”, un proiect care poate deveni promotor al turismului de nivel național și internațional în Valea Jiului.

La evenimentul care a macat aniversarea de un an de la înființarea Clubului Rotary din Valea Jiului au participat, ca invitați de onoare, colegii și prietenii acestora de la Clubul Rotary din Gherla, cei care au lansat invitația de a adera la comunitatea internațională Rotary, celor din Valea Jiului. ”Ne-au felicitat pentru roadele muncii noastre, strânse ca la un adevărat moment de recoltă a Toamnei. Le mulțumim, așa cum le mulțumim prietenilor și colaboratorilor noștri, alături de care, prin toate acțiunile la care am fost părtași, am trăit momente de mare bucurie și de satisfacție”, a mai spus Constantin Dicu.