Prefectul de Hunedoara a fost ales vicepreședinte al Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România

Home Administrație Prefectul de Hunedoara a fost ales vicepreședinte al Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România

Prefectul județului Hunedoara, Tiberiu Fabius Kiszely a fost ales în funcția de vicepreședinte al Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, în cadrul Adunării Generale a acestei asociații din care fac parte toți prefecții și subprefecții din România. Acesta va avea în responsabilitate activitatea colegilor din zona de Vest a țării.

Adunarea Generală a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România a avut loc, în perioada 5 – 8 octmbrie 2017, la Dunavățul de Jos, județul Tulcea.

”Cu această ocazie au fost luate în discuţie aspecte legislative, funcţionale şi organizatorice referitoare la Instituţia Prefectului, dar şi colaborarea cu alte structuri. În cadrul ședințelor de lucru au avut loc dezbateri pe tema îmbunătățirii raporturilor de colaborare între Instituția Prefectului și Agenția Domeniilor Statului și instituțiile membre în comisiile județene de fond funciar, pe tema funcției publice în România, prezentarea domeniului de activitate al Institutului Național de Administrație, după reînființare, definitivarea propunerilor privind modificările legislative aduse Proiectului de Cod Administrativ”, a declarat Tiberiu Fabius Kiszely, prefectul județului Hunedoara.

De asemenea, Adunarea Generală a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România a lansat propunerea unei inițiative legislative referitoare la declararea zilei de 2 aprilie drept ”Ziua Instituției Prefectului”.