”Cântec pentru prieteni”, festival de folk In Memoriam Tatiana Stepa, la Lupeni

Home Cultură ”Cântec pentru prieteni”, festival de folk In Memoriam Tatiana Stepa, la Lupeni

Cea de-a VII-a ediția a festivalului național de folk ”Cântec pentru prieteni” dedicat memoriei celei care a fost Tatiana Stepa, una dintre cele mai frumoase voci ale muzicii folk din țara noastră, va avea loc sâmbătă, 14 octombrie 2017, pe scena Palatului Cultural din municipiul Lupeni.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni în colaborare cu Consiliul Județean Hunedoara și Asociația Culturală ,,Tatiana Stepa” și va aduce pe scenă reprezentanți de seamă ai muzicii folk din România, de la Cătălin Stepa (fiul artistei Tatiana Stepa și inițatorul acestui proiect cultural) la Ștefania Iacob, Cristian Buică, poetul Sorin Poclitariu sau tânăra voce a folkului din Valea Jiului, Luminița Donisă. Invtat de onoare al acestui eveniment este  Mircea Baniciu.

Evenimentul artistc este structura pe două recitaluri care vor avea loc, în aceeași zi de 14 octombrie 2017 de la orele 16,00 respectiv de la orele 19,00 la Palatul Cultural din Lupeni.

Spectacolul este oferit cu titlu gratuit ubitorilor de folk din Valea Jiului. Invitațiile vor fi distribuite la Palatul Cultural în perioada 12-13 octombrie 2017.