Filmul ”Octav” prezentat în premieră la Deva în prezența actorului Marcel Iureș

Home Cultură Filmul ”Octav” prezentat în premieră la Deva în prezența actorului Marcel Iureș
Filmul ”Octav” prezentat în premieră la Deva în prezența actorului Marcel Iureș

Actorul Marcel Iureş vine la Deva pentru a asista la o proiecţie specială a lung-metrajului “Octav”, în care are rolul principal. Evenimentul va avea loc duminică, 15 octombrie 2017, la ora 19.00, la Cinema “Patria”, şi este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Deva, Consiliului Local şi Centrului Cultural “Drăgan Muntean”.

“Octav” este cea mai nouă producţie cinematografică în care Marcel Iureş ne arată talentul – un film ce spune povestea unui bărbat ajuns la o vârstă respectabilă, care îşi retrăieşte trecutul. Pelicula a fost selecţionată în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Montreal, Canada, 2017, la secţiunea Focus on World Cinema.

Filmul “Octav”, o coproducţie România – Marea Britanie, în regia lui Serge Ioan Celibidachi, are o distribuţie de excepţie: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ştefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman. Filmările au fost realizate în perioada 21 martie – 30 aprilie 2016, la Câmpulung Muscel şi în Studiourile Cinematografice Bucureşti (Buftea).

Deţinătorul a două titluri de cel mai bun actor de teatru din România şi cel mai bine cotat actor român de la Hollywood, Marcel Iureş nu ratează nicio ocazie de a-şi pune în valoare talentul actoricesc.

Pe 15 octombrie, spectatorii din Deva vor avea ocazia să vizioneze filmul “Octav” în compania actorului Marcel Iureş şi a regizorului Serge Ioan Celibidachi, care este şi coscenaristul peliculei. Preţul unui bilet de intrare este 10 lei.