Liberalul Florin Oancea, lansat oficial în cursa pentru Primăria Deva

Home Politică Liberalul Florin Oancea, lansat oficial în cursa pentru Primăria Deva
Liberalul Florin Oancea, lansat oficial în cursa pentru Primăria Deva

Candidatul propus de PNL pentru funcția de primar al municipiului Deva, în alegerile parțale care vor avea loc la 5 noiembrie, Florin Oancea, a fost lansat oficial în cursa electorală în cadrul unui eveniment politic care a avut loc joi seara la Deva.

Candidatura lui Florin Oancea, devenit între timp și președinte al PNL Deva a fost validată de toate forurile statutare ale PNL. De altfel, la evenimentul de lansare a candidaturii, au fost prezenți la Deva lideri importanți ai PNL, de la președintele PNL Ludovic Orban și vicepreședintele Raluca Turcan, până la Gheorghe Falcă (primarul municipiului Arad), deputații Lucian Heiuș (președintele Organizației județene PNL Hunedoara) și Florin Roman (fost președinte interimar al PNL Huneodara), enatorul Carmen Hărău, dar și numneroși alți lideri ai formațiunii liberale. De asemenea, candidatura lui Florin Oancea pentru funcția de primar al municipiului Deva este susținută de PSRo, PRM și Partidul Ecologist.

Florin Oancea  a dat asigurări celor prezenţi la lansarea candidaturii sale pentru Primăria Deva că programul său electoral va fi îdeplinit punct cu punct, că îşi doreşte să realizeze un municipiu în care cetăţenii Devei să beneficieze de condiţii de trai mai bune  de la o zi la alta. Din  programul său electoral s-au desprins câteva proiecte care se doresc  a fi realizate: două creşe, anveloparea pe fonduri europene a 50 de blocuri, înfiinţarea unui parc industrial pentru dezvoltarea si sustinerea mediului privat, îmbunătăţirea  serviciilor publice, un climat de ordine şi curăţenie în oraş, modernizarea trasportului public etc.

”Candidatul PNL pentru primăria Deva a fost prezentat oficial. Într-un cadru plin de entuziasm, cu o sală arhiplină, Florin Oancea și echipa liberală au simtit simțit susținerea oamenilor. Am fost susținuți de asemenea de președintele PNL, domnul Ludovic Orban, de o serie de primari de încredere și de mulți alți invitați speciali care s-au alăturat cauzei noastre. Deși îmi dau seama că va fi o luptă electorală extrem de dificilă, astăzi, mai mult ca oricând sunt convins că Florin Oancea este viitorul primar al Devei. A venit momentul în care reprezintă cea mai bună alternativă”, a declarat deputatul Lucian Heiuș, președintele liberalilor din județul Hunedoara.