Filmul ”Octav”, proiecție gratuită la Petroșani, în prezența regizorului Serge Celibidachi și a actorului Marcel Iureș

Home Cultură Filmul ”Octav”, proiecție gratuită la Petroșani, în prezența regizorului Serge Celibidachi și a actorului Marcel Iureș
Filmul ”Octav”, proiecție gratuită la Petroșani, în prezența regizorului Serge Celibidachi și a actorului Marcel Iureș

Unul dintre cele mai apreciate filme românești ale anului 2017, ”Octav”, în regia lui Serge Ioan Celibidachi, cu actorul Marcel Iureș în rolul principal, rulează joi, 19 octombrie 2017 și la Petroșani.

Deși programată inițial în Valea Jiului abia pentru luna decembrie, proiecția specială a filmului ”Octav” a fost devansată, deoarece caravana de promovare a filmului a pornit mai repede în turneul din România.

Primăria și Consiliul local al municipiului Petroșani au subscris acestui proiect cultural, astfel încât cinefilii din Petroșani vor putea viziona GRATUIT, pe 19 octombrie 2017, apreciata peliculă cinematografică românească. ”Ne bucurăm că putem face publicului din Petroșani acest cadou care deschide seria evenimentelor cinematografice pe care le vom organiza de acum înainte la Petroșani, pentru că în scurt timp vom da în folosință cinematograful din centru. Ne bucurăm, totodată, că această proiecție a filmului ”Octav”, un film primit foarte bine deja de publicul din țară, îl aduce la Petroșani atât pe regizorul Serge Celibidachi, dar și pe îndrăgitul actor Marcel Iureș. Invit cu drag cetățenii care doresc să vizioneze această peliculă cinematografică, la proiecția specială din 19 octombrie, care va fi gratuită, costurile fiind preluate de Primăria Petroșani”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Proiecția specială a filmului ”Octav” în municipiul Petroșani, va avea loc pe 19 octombrie 2017, de la ora 19,00 la teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu”.