Noua înfățișare a Bazei sportive ”Preparatorul” Lupeni capătă contur

Home Administrație Noua înfățișare a Bazei sportive ”Preparatorul” Lupeni capătă contur
Noua înfățișare a Bazei sportive ”Preparatorul” Lupeni capătă contur
După cum v-am mai informat, Baza Sportivă ”Preparatorul” din municipiul Lupeni a intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Potrivit primarului Lucian Resmeriță, ici vor fi amenajate terenuri de sport pe care se vor putea practica, în condiții excelente, antrenamwnte și competiții de tenis de câmp, handbal și fotbal.
In cursul zilei de vineri, 13 octombrie, primarul municipiului Lupeni a fost prezent din nou la fața locului, pentru a verifica stadiul de execuție al lucrărilor, din dorința de a vedea dacă acestea întrunesc condițiile de calitate și dacă se încadrează în graficul de execuție stabilit cu firma care execută lucrările.
”Am acordat și voi acorda și de acum înainte o atenție deosebită copiilor și tinerilor din orașul notru. Pentru ca acestia să fie sănătoși si să aibă o dezvoltare armonioasă, trebuie să le creăm condiții să facă cât  cât mai mult sport și cât mai multă mișcare în aer liber, atât în cadrul programului școlar, dar și in timpul liber. În acest scop, în prezent se află în curs de derulare un proiect de reabilitare și modernizare a Bazei Sportive ”Preparatorul”. Așa cum am constata și la vizita de vineri, lucrările sunt avansate iar constructorul se încadrează în graficul de execuție al acestui proiect. Împreună cu colegii dn echipa tehnică a Primăriei Lupeni, vom verifica permanent și calitatea lucrărilor executate, astfel încât, la finalul acestei investiții, aici să avem o bază sportivă modernă și de care tinerii să beneficieze un timp îndelungat”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.
În cadrul acestui proiect sunt cuprinse lucrări de amenajare a împrejmuirii bazei sportive, lucrări de reabilitare și modernizare a suprafețelor de joc unde se va putea practica în condiții optime și chiar la nivel de performanță tenis de câmp, handbal și fotbal, și tot aici vor mai fi amenajate două mini tribune pentru spectatori, iar pe viitor, autoritățile locale intenționează să construiască și anumite spații administrative care să deservească acest obiectiv.