Activitatea ”Parco Cavalli” Vulcan apreciată la Gala persoanelor cu dizabilități de la Arad

Home Stiri la zi Activitatea ”Parco Cavalli” Vulcan apreciată la Gala persoanelor cu dizabilități de la Arad
Activitatea ”Parco Cavalli” Vulcan apreciată la Gala persoanelor cu dizabilități de la Arad

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, în parteneriat cu Consiliul Național al Dizabilității din România (CNDR), Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, organizează în aceste zile la Arad, evenimentul intitulat ”Gala persoanelor cu dizabilități”, derulat sub generciul “Unitate prin diversitate”.

Organizatorii îsi doresc prin acestă gală să facă cunoscute opiniei publice cele mai creative și îndrăznețe idei, să recompenseze inițiativele de incluziune și să arăte că România constituie o societate deschisă tuturor membrilor săi, pentru care integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi reprezintă o prioritate.

În cadrul evenimentului de la Arad, la care participă cele mai importante asociații care au în obiectivul activității lor problematica susținerii persoanelor cu dizabilități, au fost invitați să participe și membri ai Asociației ”Parco Cavalli” din municipiul Vulcan. O echipă de voluntari ai acestei binecunoscute și apreciate asociații din Valea Jiului, conduși de președintele Florin Vrabie, au fost prezenți astăzi la deschiderea galei de la Arad.

”Am participat cu bucurie la acest eveniment dedicat persoanelor cu adevărat speciale, care au parte de atenția noastră. Le-am povestit gazdelor și tuturor celor prezenți despre evenimentele pe care noi le organizăm în mod constant la Asociația Parco Cavalli, despre activittea de hipoterapie pe care o derulăm cu persoanele cu dizabilități din Valea Jiului și nu numai în cadrul programelor de parteneriat pe care le avem și despre alte aspecte care țin de activitatea asociației noastre. Mă bucur de asemenea că standul nostru a fost vizitat și apreciat de cei prezenți la această gală importantă care a avut loc astăzi la Arad”, ne-a declarat Florin Vrabie, președintele Asociației Parco Cavalli Vulcan.

Asociația Parco Cavalli din Vulcan a fost distinsă la ”Gala persoanelor cu dizabilități” de la Arad cu o Diplomă de excelență, conferită în semn de apreciere pentru întreaga activitate desfășurată în sprijinul persoanelor cu dizabilități. ”Desigur că această distincție ne onorează și, în același timp, ne mobilizează să continuăm programele noastre de hipoterapie și de sprijin al persoanelor cu dizabilități și numai”, a mai precizat Florin Vrabie.