Atenție, șoferi ! Circulația va fi închisă, luni, pe DN 76, pentru lucrări la Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva

Home Stiri la zi Atenție, șoferi ! Circulația va fi închisă, luni, pe DN 76, pentru lucrări la Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva

Circulația va fi închisă, luni, pe DN 76 pentru efectuarea unor lucrări la Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, se arată într-un comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), transmis luni AGERPRES.

„Astăzi, 23 octombrie 2017, Antreprenorul care construiește Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj — Deva, Asocierea Tehnostrade S.R.L. — Spedition UMB SRL, începe montarea grinzilor pentru realizarea viaductului de la km 97+750, respectiv la pasajul de la km 99+210 de pe lotul amintit. Din acest motiv, se impune închiderea circulației pe DN 76, după cum urmează: pentru execuția lucrărilor de realizare a viaductului proiectat al autostrăzii A1 (km 97+750 din proiect) se închide circulația pe DN 76, pentru câte 30 de minute la interval de 2 ore, pe sectorul cuprins între km 2+415 — 2+480 — localitatea Șoimuș; pentru execuția lucrărilor de realizare a viaductului proiectat al autostrăzii A1 (km 99+210 din proiect) se închide circulația pe DN 76 pentru câte 30 de minute, la interval de 2 ore, pe sectorul cuprins între 0+000 — km 0+690 (Podul Șoimuș)”, se spune în comunicat.

Conform CNAIR, sectoarele amintite vor fi închise complet, astfel încât participanții la trafic pot alege una dintre rutele alternative: dacă circulă pe A1 de la Sibiu spre Deva, să coboare de pe autostradă la Nodul Simeria; dacă circulă spre Sibiu, să traverseze Deva — Simeria și să urce pe A1 la Nodul Simeria; dacă circulă spre Brad, să folosească DJ 709 A, Brănișca — Țebea.

De asemenea, CNAIR precizează că pentru execuția lucrărilor de realizare a viaductelor de pe autostrada A1, Lotul 4, se instituie restricții de circulație pe DN 76 și pe sectorul cuprins între km 4+135 — 4+240, în zona localității Bejan, județul Hunedoara, pe jumătate de cale, circulația fiind dirijată cu semafoare. Toate lucrările se execută numai în timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală.

AGERPRES