Senatorul Cristian Resmeriță apreciază că municipul Deva va avea de câștigat doar cu un primar PSD

Home Politică Senatorul Cristian Resmeriță apreciază că municipul Deva va avea de câștigat doar cu un primar PSD

Președintele executiv al PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriță apreciază că după două mandate de deputat, o experiență de primar, iar acum cu un mandatv de senator în Parlamentul României poate vorbi despre importanța de netăgăduit a unei echipe politice, în orice fel de acțiune politică.

”Fără echipă nimic nu poate fi realizat! Municipul Deva va avea de câștigat doar cu un primar PSD. Petru Mărginean este primarul de care avem nevoie pentru ca lucruri bune să se întâmple pentru deveni! Și am să vă explic de ce. Pe lângă faptul că are experiența necesară, este un bun administrator, nu vine la primărie ca să învețe și, mai ales, are o echipă care îl susține!”, spune senatorul Cristian Resmeriță.

Acesta arată că Hunedoara are în prezent 6 parlamentari extrem de dedicați județului, iar Consiliul Județean a fost câștigat pentru prima oară, în 2016, tot de PSD, după 12 ani, la care se adaugă și un număr de 35 de primari PSD ai localităților hnedorene.

Toate aceste atuuri ale echipei s-au concretizat, în opinia senatorului Cristian Resmeriță și în atragerea de finanțări semnifiative, pe programe și concursuri de proiecte în care valoarea echipei PSD s-a dovedit a fi una de bun augur. Astfel, Resmeriță arată că pe Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL II), județul Hunedoara are 219 proiecte în valoare de aproape 670 de milioane de lei. Dintre acestea, 35 sunt în municipiul Hunedoara, în valoare de aproape 46 milioane de lei. De altfel, municipiul Hunedoara este pe locul 1, în județ, pe PNDL II , în timp ce muncipiul Deva este în coada clasamentului. ”Vorbim de primari eficienți ai PSD, care și-au crescut și dezvoltat orașele – și vedem că Deva nu face parte dintre acestea. Deocamdată.  În județul nostru au venit pe rând miniștri, secretari de stat, oameni de decizie de la nivel guvernamental. Ne îndreptăm într-o direcție bună. De altfel, pe zona de infrastructură, în jur de 230 de milioane de euro, fonduri europene, vor veni pentru drumurile județene și reabilitarea căii ferate Simeria – Coșlariu. Vrem și la Deva rezultate? Le putem obține pe 5 noiembrie! Cu Petru Mărginean, primar PSD! În această competiție a investițiilor și dezvoltării, e timpul ca și Deva să câștige”, a mai declarat senatorul PSD Cristian Resmeriță.