Vodafone România lansează Supernet™4.5G și oferă în premieră o nouă generație de viteze de date mobile

Home Economie Vodafone România lansează Supernet™4.5G și oferă în premieră o nouă generație de viteze de date mobile
Vodafone România lansează Supernet™4.5G și oferă în premieră o nouă generație de viteze de date mobile

Vodafone România lansează Supernet™4.5G, care oferă clienților optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătățităintegrată în rețea și lățime de bandă mai mare. Supernet™4.5G este prima rețea mobilă care a demonstrat viteze în jurul valorii de 800Mbps utilizând un smartphone lansat comercial.

„La scurt timp după repoziționarea de brand, care are la bază o abordare optimistă asupra felului în care tehnologia și viețile noastre vor evolua în viitor, anunțăm evoluția Supernet™4.5G, o dovadă clară a angajamentului făcut de noul brand. Este modul nostru de a ne invita clienții să se bucure împreună cu noi de viitor, cu ajutorul inovațiilor tehnologice”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

„Ca urmare a investițiilor permanente în rețea suntem în măsură să oferim clienților cea mai bună experiență mobilă și cele mai mari viteze comerciale de date mobile din România. Este pentru prima dată când o rețea mobilă din România oferă viteze comerciale din sfera vitezelorGigabit, creând astfel puntea dintre 4G și 5G”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

„Comportamentul clienților a trecut printr-o revoluție în ultimii ani, iar preferința pentru experiențele video mobile este tot mai mare. Pentru a putea susține această revoluție, facem un pas înainte și lansăm Supernet™ 4.5G, dovedind astfel că rețeaua noastră este pregătită pentru viitor”, a spus Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

LansareaSupernet™ 4.5G este promovată printr-ocampanie de comunicare care include jocul mobil „RaceReady Vodafone”,ce oferă lecții de condus defensiv pe Transfărăgășan pentru toți utilizatorii, acestea fiind realizate de campionul de raliu Titi Aur. Campania este derulată în TV, print, outdoor și digital și este construită în jurul mesajului „Rețeaua ta de viitor te susține cu viteză și securitate pentru experiențe de ultimă generație. Hai să ne bucurăm împreună de viitor. Ready?”. Spotul TV ilustrează o întrecere spectaculoasă între campionul de raliu Titi Aur, la volanul unuiautoturism pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din țară, și gameri români care au concurat în timp real în cadrul jocului mobil, pe replica virtuală a traseului, prin intermediul conexiunii Supernet™ 4.5G. Jocul„RaceReady Vodafone” este disponibil gratuit pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare iOS și Android.