Activitatea de la serviciul județean de Înmatricultări și Permise a revenit la normal

Home Administrație Activitatea de la serviciul județean de Înmatricultări și Permise a revenit la normal
Activitatea de la serviciul județean de Înmatricultări și Permise a revenit la normal

Prefectura județlui Hunedoara informează, prin intermediul unui comunicat transmis la redacție, că defecțiunea apărută la un server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediată.

Astfel, potrivit infomațiilor primite, începând de astăzi (vineri, 27 octombrie), activitatea acestui serviciu public se desfășoară în regim normal.

Prefectura Huneodara informează că personalul de intervenţie a lucrat peste 20 de ore pentru rezolvarea situaţiei, iar echipamentele afectate au fost înlocuite și testate.

Pentru recuperarea întârzierilor create, prefectul județului Hunedoara a dispus ca sâmbătă, 28 octombrie a.c. și sâmbătă, 4 noiembrie a.c.,Serviciul Public Comunitar – Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara să desfășoare program normal de lucru cu publicul (între orele 08.00 – 16.00). Totodată, proba practică pentru obținerea permisului auto se va desfășura conform programărilor.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că s-au depus toate eforturile pentru remedierea situației în timpul cel mai scurt posibil”, spune Tiberiu Fabius Kiszely, prefectul județului Hunedoara.