Sportivul Avram Iancu a devenit membru de onoare al Sindicatului ”Forța Legii”

Home Stiri la zi Sportivul Avram Iancu a devenit membru de onoare al Sindicatului ”Forța Legii”
Sportivul Avram Iancu a devenit membru de onoare al Sindicatului ”Forța Legii”

Sportivul petroșenenean Avram Iancu a devenit membru de onoare al Sindicatului Administrației Publice ”Forța Legii”. Evenimentul a avut loc astăzi la Petroșani, unde o delegație a organizației sindicale reprezentative din Administrația Locală a fost prezentă pentru a-i înmâna personal lui Avram Iancu – el însuși salariat în Adminstrația Publică Locală, în calitate de biblioteca la Biblioteca Municipală Petroșani – însemnele distincției ce ia fost conferită de Sindicatil ”Forța Legii”.

Astfel, președintele Sindicatului Administrației Publice „Forța Legii”, Ringo Dămureanu, alături de alți colegi din conducerea acestei organizații sindicale s-au întâlnit, la Primăria Petroșani, cu Avram Iancu.

”Azi am avut onoarea să fiu vizitat de o delegație a Sindicatului Administrației Publice „Forța Legii”. Colegii mei au dorit să-şi exprime aprecierea pentru efortul depus în parcurgerea înot a fluviului Dunărea şi a Canalului Mânecii. Am acceptat invitația de a deveni Membru de Onoare al Sindicatului, cu mare drag.  Mulțumesc domnului preşedinte Ringă Dămureanu și celorlalți colegi însoțitori pentru toate gesturile facute, concrete şi foarte frumoase”, a declarat sportivul Avram Iancu.