Ample lucrări edilitare, dar și amenzi pentru cei certați cu legea, pe Aleea Castanilor din Lupeni

Home Administrație Ample lucrări edilitare, dar și amenzi pentru cei certați cu legea, pe Aleea Castanilor din Lupeni
Ample lucrări edilitare, dar și amenzi pentru cei certați cu legea, pe Aleea Castanilor din Lupeni

După o scurtă perioadă în care lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale, dar și a spațiilor verzi și amenajării de pacări au fost oprite pe Aleea Castanilor din Lupeni, finanțarea acestora fiind preluată odaă cu semnarea unui contract cu Ministerul Dezvoltării Regionale, prin PNDL, acestea au fost reluate în aceste zile în forță, astfel încât muncitorii care lucrează pe acest șantier să poată avansa cât mai mult până la venirea iernii.

Concomitent, pe lângă lucrările de modernizare a localității, municipalitatea din Lupeni acordă o atenție deosebită păstrării și întreținerii permanente a curățeniei orașului. În acest scop, pe lângă activitatea firmei de salubritate, care este permanent supravegheată de reprezentanții Primăriei Lupeni, primarul Lucian Resmeriță continuă și lupta împotriva celor care nu păstrează curățenia pe domeniul public, aplicând sancțiuni celor găsiți vinovați.

”Toți cei care nu înțeleg să păstreze curățenia în municipiul Lupeni, vor fi aspru sancționați! Astăzi, spre exemplu,  domnul Topor Dinu și doamna Vasian Andreea au fost AMENDAȚI de Poliția Locală a Municipiului Lupeni  cu câte 500 lei fiecare, pentru că au aruncat resturile menajere în locuri neamenajate pe Aleea Castanilor. Vom majora cuantumul amenzilor și vom continua amendarea celor care nu păstrează curățenia în municipiul Lupeni. Eforturile noastre de a moderniza localitatea vor fi zadarnice dacă cetățenii nu înțeleg să păstreze curățenia și integritatea bunurilor din oraș”, spune primarul Lucian Resmeriță.