Construcția drumului dintre Câmpu lui Neag și Băile Herculane, asumată de liderii PSD

Home Administrație Construcția drumului dintre Câmpu lui Neag și Băile Herculane, asumată de liderii PSD

Construcția drumului dintre Câmpu lui Neag și Băile Herculane a fost unul dintre principale subiecte de discutie pe agenda intalnirii politice pe care au avut-o reprezentantii administratiilor locale din judetul Hunedoara cu presedintele PSD, Liviu Dragnea si Premierul Mihai Tudose.

Cu binecunoscuta-i consecventa pe marginea acestui subiect, primarul orasului Uricani, Danut Buhaescu a ridicat aceasta problema, atat in cadrul intalnirii pe care liderii PSD au avut-o cu primarii hunedoreni, cat si in cadrul unei intrevederi particulare pe care a avut-o cu Liviu Dragnea.

„Am readus in atentia domnului presedinte Liviu Dragnea, dar si a Primului Ministru Mihai Tudose necesitatea reluarii lucrarilor la DN 66A Uricani-Herculane, o investitie care este vitala pentru viitorul regiunii noastre si, mai ales, pentru orasul Uricani. Ma bucur ca acest subiect a fost relevat si in cadrul dezbaterilor de la Camera de Comert, unde atat Primul Minustru Mihai Tudose, cat si presedintele Liviu Dragnea au vorbit despre acest proiect al Vaii Jiului, care va fi asumat de PSD si care va fi bugetat in Bugetul de Stat al anului 2018. Ii multumesc, in acelasi timp si domnului deputat Laurentiu Nistor, pentru ca ne-a sustinut in reflectarea acestui proiect in fata lideilor PSD si a sefului Guvernului. Acum am convingerea ca in bugetul national de anul viitor se va regasi si acest proiect, astfel incat sa se poata relua demersurile pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor de constructie, si sper eu, lucrarile sa reinceapa efectiv in anul 2018”, a declarat Danut Buhescu, primarul orasului Uricani.