Toma Coconea vă provoacă la o întrecere cu telescaunul în Parâng

Home Reportaj Toma Coconea vă provoacă la o întrecere cu telescaunul în Parâng
Toma Coconea vă provoacă la o întrecere cu telescaunul în Parâng

Apreciatul sportiv român Toma Coconea lansează tuturor iubitorilor de munte, de sport și de competiție, o provocare inedită. Este vorba despre o întrecere de alergare, în care participanții vor concura instalația de transport pe cablu care asigură accesul spre satul de vacanță din zona turistucă Parâng-Petroșani.

”Pe 11 noiembrie, ia startul la ora 11 într-una dintre cele mai solicitante competiții! Vino să îti testezi determinarea și să petreci o zi minunată în inima munților Parâng, alături de comunitatea alergătorilor montani. Înscrie-te acum la Run the Lift, una dintre cele mai intense competiții de tip „vertical”! Vei lua startul deodată cu telescaunul iar provocarea este să ajungi la linia de sosire înaintea acestuia”, spune Toma Coconea în invitația lansată celor care doresc să participe la acest eveniment sportiv inedit, în Parâng.

Grație organizatorilor care s-au aăturat acestui proiect derulat de Toma Coconea, se vor acorda următoarele premii în bani pentru primii sosiți, indiferent dacă vor depăși sau nu telescaunul:
– cei mai buni 5 timpi masculini: 1.500, 1.000, 600, 500, 400 lei;
– cei mai buni 5 timpi feminini: 1.500, 1.000, 600, 500, 400 lei;
– un premiu special adițional în valoare de 1.000 de lei pentru cel mai bun timp realizat de alegătorii care reușesc să ajungă la finish înaintea telescaunului.

De asemenea, se vor acorda premii și în echipamente sportive.

”Este vorba de o cursă de numai doi kilometri și jumătate, dar foarte solicitantă, pe un traseu vertical cu o diferebnță de nivel de 615 metri, de la cota 1070 la cota 1685”, explică Toma Coconea.

Cei care doresc să răspundă provocării lanste de Toma Coconea, au la dispoziție aici documentele de participare:
* FORMULAR INSCRIERE: https://goo.gl/nJmsxw
* REGULAMENT: https://goo.gl/VNWqtH
* DECLARATIA DE PARTICIPARE: https://goo.gl/uU6Su9
.