Fotbal / CSMV Vulcan a întrecut, în etapa a XI-a din Liga a IV-a Hunedoara, Victoria Călan

Home Stiri la zi Fotbal / CSMV Vulcan a întrecut, în etapa a XI-a din Liga a IV-a Hunedoara, Victoria Călan
Fotbal / CSMV Vulcan a întrecut, în etapa a XI-a din Liga a IV-a Hunedoara, Victoria Călan

Cel mai aşteptat joc al etapei cu numărul XI din Liga a IV-a, CS Hunedoara – Retezatul Hațeg, s-a desfășurat în avans, vineri 3 noiembrie, iar hunedorenii au dispus cu scorul de 3 – 0 de Retezatul Haţeg, după un meci disputat şi cu multe acuze la adresa arbitrajului din partea finanțatorului echipei din Țara Hațegului.

Victoria Hunedoarei la Hațeg îi consolidează poziția de lider a campionatului județean de fotbal, forțând un avans de trei puncte față de campioana en-titre Inter Petrila. Golurile partidei au fost marcate de Creciunesc Daniel (min. 33), Marcu Alexandru (min. 74) și Popa Robert (min. 82).

„Dacă arbitrajul ar fi fost unul corect, atunci meciul ar fi trebuit să se termine cu un scor egal. Am un dubiu asupra penaltiului acordat pentru a 11-a oară, cred eu pentru ei în acest campionat…”, a declarat Marinel Feder, finanţatorul echipei din Haţeg.

Partida surpriză a etapei a fost la Vulcan, acolo unde Mihai Viteazu Vulcan dispune cu scorul de 2 – 1 de fosta revelație a campionatului județean, Victoria Călan. Scorul a fost stabilit încă din repriza I prin golurile marcate de Mândreci Dacian (min. 17) și Bădărău Silviu (min. 41), pentru gazde, în timp ce Roşca Ciprian (min. 8) aduce golul echipei oaspete, fiind chiar primul gol al partidei. A fost o partidă la fel de disputată, mai ales spre final, gazdele având chiar o eliminare venită în min. 82, Bădărău Silviu.

În etapa a XI -a Inter Petrila a stat, iar momentul a fost unul de bun augur pentru petrileni, programând un meci de verificare în compania echipei de Liga a III -a, ACS Șirineasa „de Petroșani”, partidă disputată pe terenul de la Jiul Petroșani. Jocul s-a încheiat cu scorul de 4 – 1 în favoarea echipei Șirineasa.

„A fost un joc de verificare bun cu o echipă bună. Sunt mulţumit de prima parte a jocului şi de felul în care au tratat jucătorii mei jocul. S-a văzut diferenţa de nivel între cele două eşaloane”, a declarat Adi Câmpean, antrenorul Inter Petrila.

Rezultatele etapei cu numărul XI:

Clasamentul după etapa cu numărul XI: