,,Royal Legacy Prom,, la Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Retezat din Uricani

Home Educație ,,Royal Legacy Prom,, la Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Retezat din Uricani
,,Royal Legacy Prom,, la Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Retezat din Uricani

Din punct de vedere al activităților extrașcolare, anul școlar 2017-2018 continuă la Uricani cu evenimentul tradițional dedicat Bobocilor. Aceștia sunt invitați la Balul Bobocilor care, în acest an, se desfășoară sub genericul intitulat ”Royal Legacy Prom”. Evenimentul va avea loc vineri, 10 noiembrie , de la ora 17.00, la Casa de cultură a orașului Uricani.

”Această activitate este organizată de către elevii clasei a XII- a A din cadrul Liceului Tehnologic ”Retezat” Uricani . Atracția principală a evenimentul vor fi, în mod evident, bobocii.  Dar tot la acest capitol se poate înscrie și mult așteptatul invitat al show-ului: Cedry2k. Bobocii vor fi supuși la mai multe probe, în care vor îmbina dansul cu creativitatea și îndemânarea cu prezența scenică. La reușita acestui eveniment și–au  adus aportul atât profesorii cât si elevii liceului printre care îi remarc aici pe profesorii Delia Kandut, Marinela Bărzăune, Sabina Todea, Apostu Mariana, Alina Bobric, Olenca Ghețău, Daniela Picior, Adriana Cârlan, Carmen Rad, Daniel Aștilean, Alexandru Sultan, Florin Radeș, Daniel Rebeleș, Dorin Smeu și pe elevii Robert Barabasi, Andreea Bogani, Petrișor Silași, Samira Radu, Daniel Erdoș, Marius Eremia, Alexandru Soare, Cristina Lenghel, Chelaru Gabriel, Denisa Curtianu  si Badea Tudor. Tuturor, le mulțumesc pentru efortul depus în buna organizare a acestui eveniment”, a precizat Alexandru Malairos, președintele Consiliului Școlar al Elevilor.

Acesta a mai adăugat că, pentru efortul depus, competitorii vor fi răsplătiți  cu diplome si premii , în funcție de aptitudinile avute. Consiliul Elevilor  multumește de asemenea, pentru sprijinul acordat direcțiunii liceului, respectiv directorului prof. Sanda Cornelia, primarului orașului Uricani – Dănut Buhăescu, Primăriei Orașului Uricani și Consiliului Local, conducerii Casei de Cultură si sponsorilor care au înțeles importanța activităților extrașcolare în viața elevilor de toate vârstele.