Apa Serv Valea Jiului invită cetățenii să ia măsuri pentru protejarea rețelelor interioare de apă în sezonul de iarnă

Home Economie Apa Serv Valea Jiului invită cetățenii să ia măsuri pentru protejarea rețelelor interioare de apă în sezonul de iarnă

Cu expriența problemelor din primele luni ale acestui an, dar și în fața unei prognoze meteorologice care anunță un nou sezon de iarnă cu temperaturi extreme, conducerea Apa Serv Valea Jiului atenționează abonații săi asupra faptului că au datoria de a-și proteja de îngheț rețelele interioare de alimentare cu apă potabilă. În ceea ce privește rețelele principale de alimentare cu apă, Apa Serv a luat deja măsurile care se impun pentru a preveni efectele nefaste ale înghețului. ”Noi am identificat deja care sunt zonele unde am avut probleme în iarna trecută și cele în care mai există vulnerabilități la îngheț. Suntem pregătiți pentru a întâmpina problemele și pentru a acționa rapid și eficient în situațiile în care se va impune acest lucru în iarna care urmează”, a declarat Florin Donisă, șeful Serviciului Exploatare al Apa Serv Valea Jiului.

În același timp, Cristian Ionică, șeful Serviciului Producție al aceluiași operator de servicii publice atenționează abonații că au datoria de a-și proteja, la rândul lor, de îngheț, rețelele interioare de apă. De asemenea, Cristian Ionică încurajează abonații să anunțe imediat, la dispeceratul Apa Serv, orice problemă. ”Avem un dispecerat cu număr de telefon și cu dispecer non-stop. Orice problemă care e semnalată pe rețele de abonații noștri, îi invităm să sune de urgență pentru ca echipele noastre de intervenție să poată acționa eficient, în timp util”, spune Cristian Ionică.