Fotbal / Eșecul de la Călan al campioanei mărește diferența de punctaj în favoarea liderei campionatului județean

Home Stiri la zi Fotbal / Eșecul de la Călan al campioanei mărește diferența de punctaj în favoarea liderei campionatului județean
Fotbal / Eșecul de la Călan al campioanei mărește diferența de punctaj în favoarea liderei campionatului județean

Etapa cu numărul XII a campionatului județean de fotbal aduce o diferență de șase puncte în clasament pentru CS Hunedoara față de urmăritoare. Hercules Lupeni devorează Jiul Petroșani într-un meci de 10 (goluri).

CS Hunedoara se impune cu cea de-a zecea victorie consecutivă, după un meci greu câștigat, la limită, la Aurul Brad acasă. Singurul gol al partidei a venit în minutul 15, prin Robert Popa, iar hunedorenii duc până la capăt victoria într-o partidă încinsă cu multe avertismente de ambele părți.

Scorul etapei a fost înregistrat la Lupeni, unde Hercules Lupeni a spulberat pur și simplu Jiul Petroșani, 10 – 1 (6 – 0), remarcându-se un joc nervos al jiuliștilor, sancționat chiar cu patru lovituri de pedeapsă, catalogat drept „scor halucinant” de principalul Horațiu Popa.

Victorie clară a Geoagiului în fața jucătorilor de sub cetate, remiza Vulcanului la Certej, victoria în deplasare a Orăștiei la Uricani, succesul Hațegului în fața Șoimilor, sunt celelalte partide din prima parte de sâmbătă a etapei cu numărul XII.

Duminică nefastă pentru jucătorii lui Adi Câmpean la Călan. Într-o partidă în care pornește ca favorită, sorții arată de fapt altă realitate. Pe fondul unui joc slab al Interului, Victoria Călan profită și reușește să își ducă până la capăt misiunea de pe teren propriu. Deschizând scorul în minutul 20 al partidei, prin Răzvan Stănculea, Victoria Călan prinde curaj și încheie prima repriză cu avantaj.

Urmează cea de-a doua repriză în care Interul nu reușește să se trezească din amorțire, iar fazele la poartă, puține prin închiderea jocului călănean, sunt ratate de jucători experimentați, lăsând loc din nou Victoriei pentru a înscrie cel de-al doilea gol, o dublă a lui Stănculea venită în minutul 69 al partidei. Pe finalul partidei Interul realizează problema, totuși prea târziu, înscrie singurul gol din acest meci prin Alin Bocu.

Eșecul de la Călan coboară campioana pe poziția a treia în clasamentul de toamnă al Ligii a IV -a, pe poziția a doua la diferență de golaveraj avansând Retezatul Hațeg, prima poziție fiind în continuare ocupată de CS Hunedoara cu 31 de puncte.