Primarul Vulcanului e convins că și de semnătura vulcănenilor depinde finalizarea unui proiect important pentru Valea Jiului

Home Administrație Primarul Vulcanului e convins că și de semnătura vulcănenilor depinde finalizarea unui proiect important pentru Valea Jiului

Chiar dacă nu a putut fi prezent la conferința de presă a Comitetului de Inițiativă constituit pentru promovarea acțiunii civice de strângere a semnăturilor privind reluarea lucrărilor la DN 66A Câmpu lui Neag – Herculane, primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile este un susținător fără echivoc al acestui demers.

 

Primarul Ile este convins că succesul acestui demers constă în bună măsură în dorința cetățenilor privind finalizarea proiectului în 2018. În același timp, primarul municipiului Vulcan apreciază că promisiunea Primului Minstru Mihai Tudose cu privire la alocarea de fonduri guvernamentale pentru cei aproape 20 de km cât au mai rămas de executat din ceastp investiție, trebuie susținută rapid de un număr cât mai mare de oameni.

”Pentru ca Guvernul României să poată aloca în 2018 fondurile necesare, în următoarele zile toate comunitățile din Valea Jiului vor avea de trecut un test de solidaritate, care se va traduce începând de la anul, în finalizarea unuia dintre cele mai dorite proiecte de infrastructură din zona noastră. Oportunitatea pe care o avem cu toții de a înțelege că prin semnătura noastră avem posibilitatea de a putea circula de la anul pe culoarul Valea Jiului – Herculane și mai ales de a dezvolta încă un segment turistic adiacent acestei investiții, reprezintă pentru noi o ocazie pe care nu putem să o ratăm. Acest proiect este al nostru al tuturor. Al tuturor cetățenilor din Valea Jiului” , spune primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile.

În scopul susținerii acestui demers zonal, administrația publică locală a Vulcanului, alături de celelalte administrații din Vale, invită un număr cât mai mare de cetățeni să semneze pentru obținerea fondurilor, de care beneficiază toți oamenii care trăiesc în Valea Jiului. Tabelele pentru semnături sunt puse la dispoziția cetățenilor la intrarea în sediul Primăriei municipului Vulcan.

”Documentele aferente acestora împreună cu semnăturile cetățenilor trebuie să ajungă pe masa de lucru a Guvernului în cel mai scurt timp, pentru a putea fi incluse în cheltuielile bugetare pe 2018”, este de părere Gheorghe Ile.