Castelul Corvinilor promovat la Târgul de Turism al României

Home Reportaj Castelul Corvinilor promovat la Târgul de Turism al României
Castelul Corvinilor promovat la Târgul de Turism al României

Muzeul Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara este prezent, în perioada 16-19 noiembrie 2017, la Romexpo unde are loc Târgul de Turism al României.

Reprezentanții municipalității din Hunedoara arată că, atât prezența notabilă a Castelui Corvinilor la precedenta ediția a Târgului de Turism al României, dar și creșterea numărului de vizitatori la Castelul Corvinilor și vizibilitatea monumentului în plan intern și internațional reprezintă tot atâtea motive pentru care Castelul de la Hunedoara este promovat din nou la evenimentul de promovare a destinațiilor turistice din țara noastră.

Toate acestea reprezintă, în opinia reprezentanților Muzeului Castelul Corvinilor, rezultatul unei întregi serii de acțiuni, între care și prezența la târguri de turism naționale și internaționale. Fiecare ediție a târgului reprezintă o bună ocazie de etalare a atracțiilor și ofertelor turistice. La ediția din acest an, la standul Castelului Corvinilor, vizitatorii au ocazia nu doar să afle informații utile despre aceast destinație turistică de top a județului Hunedoara, dar se pot și întâlni cu ”Iancu de Hunedoara”, cu menestreli de la castel și cu cavaleria huniazilor.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând centrul expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Ediția din această toamnă este cea de-a XXXVIII-a și se desfășoară în pavilioanele C1 – C3 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.