Universitatea din Petroșani și platforma de recrutare SmartDreamers aduc cele mai atractive joburi dedicate studenților

Home Economie Universitatea din Petroșani și platforma de recrutare SmartDreamers aduc cele mai atractive joburi dedicate studenților

Universitatea din Petroșani a subscris proiectului derulat de platforma de recrutare a forței de muncă SmartDreamers, prin intemediul căreia studenții au posibilitatea de a studia cererile și ofertele de pe piața muncii disponibile în România, în orice moment.

Platforma de recrutare SmartDreamers a fost achiziționată prin intermediul contractului de colaborare închiat în luna noiembrie 2017 între SmartDreamers Universities și Universitatea din Petroșani, împreună cu Centrul de Consiliere și Orientare a Carierei și Centrul responsabil în relația cu mediul socio-economic. Reprezentanții Universității din Petroașani apreciază că acesta este un instrument util, menit să simplifice interacțiunea dintre cererea și oferta de muncă.

Plaforma de recrutare SmartDreamers a lansat o aplicație prin care studenții să își găsească mai ușor un program de  intership în timpul facultății, dar și un loc de muncă după finalizarea studiilor universitare.

Informațiile privind cererea și oferta de louri de muncă de pe piața muncii din România poate fi accesată de studenții, absolvenții sau angajatorii interesați pe pagina oficială de Internet a Universității din Petroșani, la secțiunea  http://www.upet.ro/jobs/.