Acțiuni de toamnă încununate de succes pentru Lions Club Valea Jiului

Home Educație Acțiuni de toamnă încununate de succes pentru Lions Club Valea Jiului
Acțiuni de toamnă încununate de succes pentru Lions Club Valea Jiului

Delegațiile Lions Club Petroșani Via Regis și Leo Club Lupeni Via Regis au participat, zilele trecute, la Convenția de toamnă 2017, District 124 Lions România, eveniment organizat la Alba Iulia.

Reprezentanții cluburilor Lions din Valea Jiului au luat parte la ședințele Convenției, precum și la seminariile și workshop-urile organizate cu acest prilej, respectiv: ”Blueprint for a stronger club”, ”Lions Quest”, ”Femei în Lions” și ”LEO – principalul partener al districtului”.

Cu același prilej, lucrările de artă plastică ale elevilor Mustățea Andreea, de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Lupeni și Tamaș Darius, de la Școala Gimnazială Nr. 7 Petroșani, membri ai cluburilor Lions din Valea Jiului au reprezentat aceste organizații la faza națională a concursurilor ”Afișe pentru pace” și ”Eseuri pentru pace”, unde au obținut mai multe premii. Astfel, Raluca Mustățea a obținut o mențiune specială la concursul național ”Afișe pentru Pace” derulat de Lions Club în timp ce Cosmin Tudoran a obținut Premiul I la faza națională a concursului de eseuri ”Viitorul Păcii” organizat de același club care încurajează performanța tinerilor în diverse domenii de activitate.

Delegația Văii Jiului la Convenția Națională de toamnă a Lions România a fost condusă de președinte Lions Club Petroșani Via Regis, prof. Cosmin Kiss, directorul Clubului copiilor și elevilor din Petroșani. Dorim să felicităm câștigătorii concursurilor și de asemenea să-i felicităm și să le mulțumim colegilor de la District 124 Lions România și Lions Club Alba Iulia pentru călduroasa primire și foarte buna organizare a evenimentelor”, a declarat Cosmin Kiss.

În programul acțiunilor viitoare derulate de Cluburile Lions din Valea Jiului figurează mai multe activități educaționale, culturale și sociale. primul dintre acestea va avea loc joi, 23 noiembrie 2017, la Clubul Pensionarilor din municipiul Lupeni, unde la inițiativa Lions Club Petroșani Via Regis, căruia i s-au alăturat Primăria municipiului Lupeni, Spitalul Municipal Lupeni, DGASP Deva și Farmacia Perfecta Farm SRL Lupeni, vor avea loc consultații gratuite pentru măsurarea glicemiei și tensiunii arteriale pentru toate persoanele interesate.