„Liberalism-baze şi principii”, în dezbatere la Cafeneaua liberală de la Orăștie

Home Politică „Liberalism-baze şi principii”, în dezbatere la Cafeneaua liberală de la Orăștie
„Liberalism-baze şi principii”, în dezbatere la Cafeneaua liberală de la Orăștie

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, Tineretul Naţional Liberal din Orăştie, a fost gazda evenimentului „Cafeneaua Liberală” pe tema „Liberalism-baze şi principii”. Scopul acţiunii a fost acela de a completa cunoştinţele tinerilor liberali în ce priveşte noţiunile care ţin de doctrina PNL.

La acest eveniment au participat, potrivit informațiilor prezentate de Organizație Tinerilor Liberali din județul Hunedoara, peste 90 de tineri din toate organizaţiile locale din judeţ, dar şi invitaţi din judeţele Alba şi Timiş. Prezentă la Cafeneaua Liberală de la Orăştie a fost şi Mara Mareş, noul preşedinte al TNL România.

Seminarul a fost susţinut de profesorul Adrian Simion din Alba Iulia, care a prezentat o introducere completă în bazele şi principiile liberalismului. Domeniul liberalismului economic a fost prezentat de prof. Univ. Carmen Hărău, senator PNL de Hunedoara.

Evenimentul a fost realizat cu suportul consistent al preşedintelui Organizaţiei Judeţene, Lucian Heiuş, care a fost alături de tinerii liberali, atât în cadrul evenimentului cât şi în organizarea propriu-zisă a acestuia. ”Astfel de evenimente vin în sprijinul educaţiei tinerilor, posibil viitori politicieni, sau oameni ai administraţiei, educaţie vitală în formarea acestora ca profesionişti în aceste domenii. Organizaţia Judeţeană a Tineretului Naţional Liberal se va preocupa constant, ca tinerii membri să beneficieze de un cadru propice dezvoltării acestora, dar şi ca ei să devină reprezentanţi onorabili ai clasei politice locale şi de ce nu, naţionale”, a declarat, cu acest prilej, deputatul Lucian Heiuș, președintele PNL Huneodara.