Lucrările continuă pe strada Traian din Vulcan cât ține vremea bună

Home Administrație Lucrările continuă pe strada Traian din Vulcan cât ține vremea bună
Lucrările continuă pe strada Traian din Vulcan cât ține vremea bună

Investițiile executate în ultimele luni de Administrața Publică Locală pentru reabilitarea și modernizarea străzii Traian din Vulcan vor continua până când vremea va permite execuța lucrărilor de infrastructură de pe acest important șantier de la Vulcan.

În cursul zilei de astăzi, primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile a inspectat șantierul, pentru a face o nouă evaluare a modului în care constuctorul se încadrează în planul de lucrări stabilit. Acesta a constat că deja s-au realizat trotuarele de pe ambele sensuri de mers ale străzii Traian și a început configurarea sensurilor giratorii de la cele două intersecții principale ale acestei străzi, dar și modernizarea locurilor de parcare și a viitoarelor zone verzi.

”Lucrările de infrastructură pe strada Traian continuă și în această perioadă a anului. Până când vremea va permite, activitatea va fi derulată în condiții normale.”, a declarat primarul Gheorghe Ile.

Acesta spune că, în paralel, se lucrează și la realizarea unui nou sistem de iluminat stradal, unul modern, care va aduce pe această stradă și luminile sărbătorilor de iarnă.