Parcul CAP din Lupeni se schimbă radical până la venirea sărbătorilor de iarnă

Home Administrație Parcul CAP din Lupeni se schimbă radical până la venirea sărbătorilor de iarnă
Parcul CAP din Lupeni se schimbă radical până la venirea sărbătorilor de iarnă

La inițiativa primarului Lucian Resmeriță, primăria municipiului Lupeni a început modernizarea unuia dintre cele mai îndrăgite parcuri din orașul Lupeni, cunoscut sub numele de Parcul CAP. Apreciat deopotrivă de copii și tineri, dar și de vârstnici, Parcul CAP a devenit una dintre principalele puncte de atracție ale municipiului Lupeni, îndeosebi după ce, în iarna anului trecut, primarul de la vremea respectivă, Cristian Resmeriță, a  decis să-l transforme într-unul  dintre cele mai frumoase locuri împodobite cu iluminat festiv din toată Valea Jiului.

Toate acestea l-au determinat pe primarul Lucian Resmeriță să ia decizia de a moderniza complet acest parc, iar lucrările se află acum în plină desfășurare.

 ”Lucrăm la reamenajarea Parcului de la CAP și după cum se vede, acesta începe deja să prindă contur. Vom face în așa fel încât să finalizăm lucrările până la momentul sărbătorilor de iarnă, când Parcul CAP ne dorim să fie din nou un punct de atracție pentru cei care vor veni aici atât pentru câteva momente de relaxare, cât și pentru a se fotografia cu luminile ornamentale de sărbători și, de acum înainte, și cu noua imagine a acestui parc pe care dorim să-l facem cu adevărat un punct de atracție pentru copii, tineri și vârstnici, deopotrivă”, ne-a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.