Presa din Valea Jiului a mai pierdut un confrate. S-a stins Andrei Vlad

Home Stiri la zi Presa din Valea Jiului a mai pierdut un confrate. S-a stins Andrei Vlad
Presa din Valea Jiului a mai pierdut un confrate. S-a stins Andrei Vlad

Jurnalistul Andrei Dumitru Vlad, directorul și fondatorul publicației ”Valea Jiului”, s-a stins din viață astăzi la Spitalul de Urgență din Petroșani, unde a fost internat de urgență la începutul săptămânii trecute, în urma unor probleme cardiace.

Andrei Vlad, în vârstă de 56 de ani, a intrat în presă în urmă cu aproape două decenii, ca redactor al publicației ”Atac de Valea Jiului”, iar în urmă cu 15 ani și-a fondat propia sa publicație, ”Valea Jiului”. Spirit critic, Andrei Vlad a fost unul dintre cei mai buni jurnaliști de investigație din județul Hunedoara, anchetele sale având reverberații puternice, atât în rândul opiniei publice cât și al organelor de cercetare.

Dedicat profesiei de jurnalist, Andrei Vlad a continuat să-și desfășoare activitatea cu același aplomb în ciuda problemelor sale de sănătate din ultima vreme. Ultima sa conferință de presă la care a luat parte a fost cea organizată de primarul Tiberiu Iacob Ridzi, în fața Primăriei din Petroșani, cu ocazia prezentării utilajelor de intervenție pe timp de iarnă, acolo unde a fost surprinsă și fotografia de mai jos.

De mai bine de un an de zile, jurnalistul Andrei Vlad avea probleme de sănătate, care s-au acutizat în cursul ultimelor luni când acesta a fost nevoit, în repetate rânduri, să apeleze la intervenția medicilor.

Din păcate, în cursul zilei de astăzi, 21 noiembrie, inima lui Andrei Vlad a încetat să mai bată.

Dumnezeu să-l oodihnească și să-l călăuzească spre lumina veșnică ! Condoleanțe familiei îndoliate !