FOTBAL / Scorul etapei înregistrat la Petrila în cea de-a XIII -a etapă a turului campionatului județean

Home Stiri la zi FOTBAL / Scorul etapei înregistrat la Petrila în cea de-a XIII -a etapă a turului campionatului județean
FOTBAL / Scorul etapei înregistrat la Petrila în cea de-a XIII -a etapă a turului campionatului județean

Cod galben de … goluri la Petrila unde, campioana en-titre nu lasă nicio clipă de relaxare formație Aurul Certej. O ploaie de goluri s-au revărsat încă din prima repriză a partidei, lăsând fără drept de apel adversarul.

Florin Stoica, directorul tehnic al echipei de fotbal Inter Petrila, a decis să stea o vreme departe de fotbal. Supărat pe deciziile eronate luate de arbitri la nivelul Ligii a IV -a, Stoica s-a retras să reflecteze asupra situației. Echipa petrileană i-a transmis la meciul de pe Stadionul Parângul un mesaj emoționant: „Stoica, te așteptăm lângă noi!” pe care l-au scris pe un tricou și l-au afișat pe toată durata partidei, fiindu-i dedicate toate golurile înscrise.

Golgheterul ediției de toamnă a campionatului județean de fotbal este sportivul Iosif Kalai de la Inter Petrila, cu un total de 16 goluri înscrise în acest tur.

Meci de senzație la Petroșani. Pe stadionul Jiul din Petroșani echipa oaspete Minerul Uricani, a condus partida până în minutul 88 cu scorul de 1 – 0. Jiul a întors apoi soarta meciului prin reușitele lui „Alună”, Alin Antofie, învingând cu 2 – 1.

La Deva, pe terenul de sub cetate, Universitatea Petroșani aflată în poziția de oaspete, obține prima victorie a acestui tur al campionatului împotriva formației CNS Cetate Deva II. Devenii conduc partida din primele minute dar studenții de la Petroșani egalează la câteva minute distanță. Chiar dacă Cetate Deva II reușește să preia din nou conducerea jocului, din min 26, urmează o evoluție surprinzătoare a Universității, intorcând soarta jocului în favoarea lor și reușesc prima victorie la Deva, cu 2 – 4.

CS Hunedoara continuă seria victoriilor. Ultima etapă îi aduce din nou trei puncte în clasament, prin victoria cu 3 – 0 pe teren propriu împotriva formației Gloria Geoagiu. Matematic, CS Hunedoara devine campioana de toamnă a acestei ediții a campionatului județean de fotbal.

Imagini: Vasile Laurențiu Sorin