INCD-INSEMEX, primul din județul Hunedoara în activitatea de cercetare-dezvoltare și high-tech

Home Economie INCD-INSEMEX, primul din județul Hunedoara în activitatea de cercetare-dezvoltare și high-tech
INCD-INSEMEX, primul din județul Hunedoara în activitatea de cercetare-dezvoltare și high-tech

INCD INSEMEX Petroșani a obținut locul I în domeniul Cercetare-Dezvoltare și High-Tech, grupa Cercetare-Dezvoltare în științe natural și inginerie, categoria Întreprinderi mijlocii, pentru rezultatele economico-financiare deosebite în anul 2016.

Premiul a fost acordat de Camera de Comerț și Industrie a României care a organizat, miercuri, 22 noiembrie 2017, festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județ, pe baza situaţiilor financiare depuse de agenţii economici pentru anul 2016, în cadrul Galei excelenţei în afaceri: TOPUL FIRMELOR din judeţul HUNEDOARA, Ediţia a XXIV-a, 2017.

Evenimentul organizat în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a României constituie un mijloc eficient de a promova activ firmele locale, care au obţinut în fiecare an rezultate economice foarte bune.

La întocmirea clasamentului din acest an au participat 10.645 societăţi comerciale hunedorene, societăţi cooperative / organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate, conform metodologiei 2.675 de firme, 1.010 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri. Cele mai bune 10 firme din judeţ au fost premiate în cadrul TOP 10. La festivitatea de premiere au fost prezenţi reprezentanţi ai peste 60 de firme.

”Obținem acest premiu care ne menține în aceeași poziție de top pe care am dobândit-o și anul trecut în analiza Camerei de Comerț și Industrie Hunedara. Evident că acest nou premiu ne onorează și vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei, a căror activitate de zi cu zi face posibile astfel de performanțe pentru institutul nostru”, a declarat dr.ing. George Artur Găman, director general al INCD INSEMEX.