Primarul din Lupeni cere demisia șefului secției Lupeni de la Apa Serv

Home Administrație Primarul din Lupeni cere demisia șefului secției Lupeni de la Apa Serv
Primarul din Lupeni cere demisia șefului secției Lupeni de la Apa Serv

O avarie produsă la un hidrant de pe domeniul public al municipiului Lupeni, în urmă cu câteva zile, a făcut ca zona Bărbăteni să fie, preț de câteva ore bune, inundată de apa scursă din hidrantul defect.

Situația l-a nemulțumit pe primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, care apreciază că, în ultima vreme, au existat și alte reclamații ale cetățenilor cu privire la numeroasele restricții apărute în sectorul alimentării cu apă potabilă, dar și în cel privind canalizarea.

”Asigurarea cu apă şi buna funcţionalitate a canalizării în municipiul Lupeni este o datorie pe care o are Apa Serv faţă de locuitorii municipiului Lupeni. Datorită numeroaselor reclamaţii primite de la cetăţeni la Primăria municipiului Lupeni, cu privire la problemele cu care se confruntă în domeniul canalizării şi numeroaselor restricţii la alimentarea cu apă a oraşului, îi solicit demisia domnului Zaharia Constantin, șeful Secției Apă Canal de la Lupeni, ca urmare a proastei gestionări a acestor probleme”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.