Claudiu Bleonț și Magda Catone joacă pe scena Palatului Cultural din Lupeni, cu casa închisă

Home Cultură Claudiu Bleonț și Magda Catone joacă pe scena Palatului Cultural din Lupeni, cu casa închisă
Claudiu Bleonț și Magda Catone joacă pe scena Palatului Cultural din Lupeni, cu casa închisă

Proiecul cultural ”Lupeni-Capitală culturală” aduce pe scena Palatului Cultural din municipiul Lupeni, doi actori remarcabili ai scenei teatrale românești – Claudiu Bleonț și Magda Catone. Aceștia vor juca într-un spectacol de excepție, ”Un bărbat și mai multe femei”, o adaptare după Leonid Zorin pusă în scenă de compania Teatralis.

Spectacolul va avea loc luni, 27 noiembrie, la Palatul Cultural din Lupeni, începând cu ora 17,00.

”Nu pot decât să mă bucur că proiectul nostru ”Lupeni-Capitală Culturală a județului”, se bucură de un mare succes. Pot spune cu bucurie că  sala Palatului Cultural devine neîncăpătoare nu doar la spectacolele gratuite, ci chiar și la cele pentru care cetățenii municipiului Lupeni trebuie să plătescă costul biletului, fapt care înseamnă că oamenii își doresc accesul la actul de cultură, că își doresc astfel de evenimente care să le bucure sufletul și să le îmbogățească bagajul de cunoștințe, iar bucuria mea este cu atât mai mare cu cât acest lucru este valabil atât în rândul adulților cât și al copiilor. Spun asta pentru că proiectul pe care noi l-am derulat în acest final de an în colaborare cu Teatrul din Petroșani, în cadrul căruia, în fiecare zi de  joi, atât adulții cât și copii, sunt invitați la teatru, se bucură de un real succes, sala este plină a fost nevoie ca spectacolele să se joace și de mai multe ori intr-o zi pentru că numărul doritorilor a fost foarte mare. De acastă dată, avem la Lupeni o reprezentație de calibru, într-un spectacol din a cărui distribuție fac parte îndrăgiții actori Magda Catone și Claudiu Bleonț. Mă bucur că am reușit să aducem acest spectacol la Lupeni”, a declarat primarl Lucian Resmeriță.

Ca o confirmare deplină a adevărului din cuvintele spune de primarul Lucian Resmeriță, este suficient să spunem doar că piesa de teatru ”Un bărbat și mai multe femei” se va juca, la Lupeni, cu casa inchisă, întrucât biletele au fost vândute în totalitate.
Magda Catone și Caludiu Bleonț vor fi prezenți luni, 27 noiembrie, și pe scena Teatrului din Petroșani, unde piesa ”Un bărbat și mai multe femei” va fi jucată de la ora 19,30.