Clienții Vodafone România sub 24 de ani primesc bonusuri și oferteexclusive prin noua aplicație Vodafone Shake

Home Economie Clienții Vodafone România sub 24 de ani primesc bonusuri și oferteexclusive prin noua aplicație Vodafone Shake
Clienții Vodafone România sub 24 de ani primesc bonusuri și oferteexclusive prin noua aplicație Vodafone Shake

Clienții Vodafone România sub24 de ani, fie că sunt abonați sau utilizatori ai Cartelei Vodafone, pot beneficia de bonusuri și oferte exclusivepe care le pot accesa printr-o nouăaplicație, Vodafone Shake, adaptată nevoilor acestei categorii de vârstă.

Utilizatorii Vodafone Shake pot să-și activeze gratuit un bonus de 10GB, săptămânal, pentru a fi tot timpul contectați, precum și pachetul cu cele mai populare aplicații de social media, primind astfel trafic nelimitat pentru utilizarea acestora. Tineriibeneficiază de asemenea, direct în aplicație, de oferte speciale pentru opțiuneaMusic, ce include aplicațiile favorite destreaming de muzică,pe care le pot utiliza fără a consuma trafic de date.Bonusurile gratuite pot fiactivate săptămânal, iar opțiuniea pentru aplicațiile de muzică pentru o zi sau o săptămână. La finalul perioadei, utilizatorii pot reactiva ofertele urmând în aplicație aceiași pași parcurși inițial.

Ofertelesunt valabile pentru toți utilizatorii aplicației, abonați sau utilizatori ai Cartelei Vodafone. Numele de Vodafone Shake vine de la metoda inedită și amuzantă folosită pentru activarea ofertei selectate: utilizatorul trebuie să scuture telefonul până la obținerea confirmării de activare.

Activarea gratuită a pachetului de aplicații pentru social media sau a bonusului de 10 GB prin Vodafone Shake poate fi făcută cu o ofertă de minimum 5 euro,activă în contul unui utilizator al Cartelei Vodafone sau cu orice abonament Vodafone. Pachetul pentru aplicațiile de muzică poate fi accesat fără a se aplica cerința ofertei minime active pentru Cartela Vodafone.

Aplicația Vodafone Shake poate fi descarcată din Play Store, pentru Android și din App Store, pentru iOS, clienții VodafoneRomânia putând intra în aplicație direct prin contul de Facebook. Pentru a face dovada vârstei și a primi acces la bonsurile și ofertele specialededicate tinerilor sub 24 de ani, este nevoie ca utilizatorii să-și adauge numărul de telefon Vodafone și codul numeric personal, aplicația reținând doar vârsta utilizatorului. După verificare, utilizatorul este direcționat către pasul de alegere a ofertei, care poate fi activată direct în aplicație.