Acțiuni educaționale atractive la Grădinița ”Lumea copiilor” din Lupeni

Home Educație Acțiuni educaționale atractive la Grădinița ”Lumea copiilor” din Lupeni
Acțiuni educaționale atractive la Grădinița ”Lumea copiilor” din Lupeni

O serie de activități educaționae au fost desfășurate, în săptămâna 20-24 noiembrie 2017, la Grădinița ..Lumea copiilor” din municipiul Lupeni.

Una dintre aceste acțiuni a fost dedicată campaniei sociale ,,Săptămâna legumelor și fructelor donate”, aceasta fiind desfășurată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară. ”Scopul acestei campanii este acela de a sensibiliza preșcolarii cu privire la situația dificilă în care se află copiii afectați de lipsa de alimente. Grupele  de preșcolari coordonate de către doamnele educatoare au strâns fructe și legume  pe care le-au donat Crucii Roșii Lupeni”, explică profesorul educator Melinda Moldovan.

O altă activitate s-a desfășurat în Săptămâna Educației Globale (13-17 noiembrie 2017) și a avut ca temă ,,Lumea mea depinde de noi” în cadrul căreia preșcolarii au discutat despre drepturile copiilor.

Ambele evenimente s-au desfășurat sub îndrumarea profesorilor educatori  Moldovan Melinda, Crăsneanu Nușa Narcisa, Burlacu Anița și Cotocel Daniela, cu implicarea directă a părinților copiilor de la această grădiniță.