Asociația Niloran, partener în Grupul de Acțiune Locală (GAL) de la Vulcan

Home Stiri la zi Asociația Niloran, partener în Grupul de Acțiune Locală (GAL) de la Vulcan

Asociația Niloran a devenit, în acestă săptămână, membră a Grupului de Acțiune Locală (GAL) Vulcan.

”Am decis să ne alăturăm acestui grup în urma unui eveniment al GAL Vulcan la care am participat activ și unde am înțeles că organizația aceasta dorește să facă lucruri importante pentru îmbunătățirea implicării cetățenilor în viața comunității”, a declarat jurnalistyul Nicu Tașcă, președintele Niloran.

De altfel, în toate proiectele întreprinse în ultimii ani în domeniul implicării tinerilor în viața comunității, Asociația Niloran a făcut lucruri similare, inclusiv pentru tinerii din municipiul Vulcan. Tașcă apreciază că asociația pe care o conduce nu putea sta deoparte, atunci când un grup de oameni și organizații, împreună cu administrația publică locală, vor să schimbe lucruri în domeniul în care am activat până acum.

”Sperăm într-o colaborare excelentă cu toți cei implicați, care să genereze proiecte importante pentru comunitatea municipiului Vulcan. Totodată, ne manifestăm public deschiderea de a contribui cu expertiza noastră la orice demers similar, în comunitățile care formează Valea Jiului și nu numai”, a mai declarat Nicu Tașcă.