La Lupeni, în cinstea Zilei Naționale a României, a fost arborat cel mai mare drapel tricolor

Home Administrație La Lupeni, în cinstea Zilei Naționale a României, a fost arborat cel mai mare drapel tricolor
La Lupeni, în cinstea Zilei Naționale a României, a fost arborat cel mai mare drapel tricolor
Autoritățile locale de la Lupeni s-au pregătit în mod exemplar pentru întâmpinarea Zilei Naționale a României. În acest scop, cel mai mare drapel tricolor din Valea Jiului a fost arborat astăzi pe clădirea Palatului Cultural Minerul din Lupeni. 
Pe frontispiciul Palatului Cultural au fost amplasate două steaguri tricolore imense, de aproape 20 de metri, iar pe stâlpii de iluminat din localitate precum și instiuțiile publice au fost arborate steaguri tricolore noi.
  
În cinstea Zilei Naționale a României, Primăria Municipiului Lupeni  în colaborare cu Liceul Teoretic Mircea Eliade, Liceul Tehnologic,  Școala Gimnazială Nr. 1 Lupeni, Școala Gimnazială Nr. 2 Lupeni, Școala Gimnazială Nr. 3 Lupeni,Grădinița cu Program Normal ”Lumea copiilor”, Centrul Pentru Educație Incluzivă ”Rudolf Steiner”, Clubul copiilor din Lupeni , vor organiza ample manifestări cultural – artistice care vor avea loc în data de 29 noiembrie la Palatul Cultural Minerul. Spectacolul dedicat Zilei Naționale a României va fi susținut de elevii tuturor instituțiilor de învățământ din municipiul Lupeni . Pentru acetștia Primăria Lupeni a pregătit sute de cocarde tricolore care vor fi oferite participanților la eveniment.
”Ziua Națională a României are o semnificație deosebită pentru fiecare dintre noi. Cu această ocazie le doresc tuturor cetățenilor Municipiului Lupeni atât celor aflați acasă cât și celor plecați din țară, un călduros ,,La mulți ani!” Pe toți cei care vor să trîiească alături de noi toți bucuria acestei sărbători îi invit în data de 29 noiembrie, începând cu orele 17,00 la Palatul Cultural, unde talentații elevi ai instituțiilor de învățământ din Lupeni, sub atenta supraveghere a profesorilor coordonatori, vor încânta auditoriul cu un program cultural-artistic compus din scenete, poezii și cântece patriotice precum și cu lucrări și picturi realizate de cei talentați n domeniul artelor plastice. Evenimentul va fi deschis în curtea Palatului Cultural, cu o Horă a Unirii la care îi invităm pe toți participanții la eveniment, cărora le vor fi oferite cocarde tricolore în semn de respect pentru această zi de sărbătoare a românilor”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.