O delegație a Consiliului Județean Hunedoara participă la lucrările Biroului Adunării Regiunilor Europei

Home Administrație O delegație a Consiliului Județean Hunedoara participă la lucrările Biroului Adunării Regiunilor Europei

O delegație a Consiliului Județean Hunedoara va participa în perioada 29-30.11.2017, în orașul Maastricht din Olanda, la lucrările Biroului Adunării Regiunilor Europei și în orașul Bruxelles din Belgia la conferința internațională intitulată „Artificial Intelligence” (Inteligența artificială).

Reuniunea Biroului va reprezenta o oportunitate pentru regiunile europene pentru a celebra Tratatul de la Maastricht, pentru a face inventarul realizărilor proiectului unei Europe comune şi a eforturilor sale privind coeziunea economică, socială şi teritorială, precum şi pentru a reflecta asupra viitorului Europei.

Conferința intitulată „Inteligența artificială” va dezbate semnificația conceptului din perspectiva regiunilor europene și a provocărilor viitoare.

Delegația hunedoreană este compusă din:

  • Daniel ANDRONACHE, vicepreședinte,
  • Lucian RUS, consilier județean,
  • Anca DUMITRA, inspector superior – Serviciul Relații Externe, Asocieri și Comunicare Interinstituțională.

Creată in 1985, Adunarea Regiunilor Europei (ARE) este o rețea independentă a regiunilor europene și cea mai mare organizație de cooperare interregională din Europa lărgită. Reprezintă 150 de regiuni din 29 de țări. Județul Hunedoara este membru ARE din anul 1992.