Gheorghe Ile (primarul municipiului Vulcan): ”Implicarea cetățenilor în viața cetății este garanția unei Românii puternice !”

Home Stiri la zi Gheorghe Ile (primarul municipiului Vulcan): ”Implicarea cetățenilor în viața cetății este garanția unei Românii puternice !”
Gheorghe Ile (primarul municipiului Vulcan): ”Implicarea cetățenilor în viața cetății este garanția unei Românii puternice !”

Pentru noi, românii, nu există o sărbătoare cu semnificaţii mai puternice decât Ziua de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României. Sărbătorirea Zilei Naţionale este în acelasi timp şi un prilej de reflecţie, un moment în care avem datoria să ne cinstim eroii, să ne rememorăm valorile pe baza cărora a fost creat statul român unitar: credinţa, corectitudinea, respectul pentru lege şi solidaritatea între oameni.

Să nu uităm că o naţiune unită este fundaţia unui stat puternic şi că fără implicarea activă a cetăţenilor în viaţa publică, în societate, nu putem avea o Românie puternică, o ţară demnă şi prosperă aşa cum ne-o dorim co toţii.

Cu prilejul aniversării Zilei Naţionale a României, doresc să le transmit compatrioţilor noştri, cetăţenilor municipiului Vulcan în primul rând, gândurile mele cele mai bune. Dragi vulcăneni, vă doresc multă sănătate, viaţă lungă şi numai bucurii alături de cei dragi.

LA MULŢI ANI !

Ing. Gheorghe ILE
Primarul municipiului Vulcan