De Ziua Națională, ”românii mari” din județul Hunedoara au sărbătorit la Lupeni

Home Politică De Ziua Națională, ”românii mari” din județul Hunedoara au sărbătorit la Lupeni
De Ziua Națională, ”românii mari” din județul Hunedoara au sărbătorit la Lupeni

Pentru membri Partidului România Mare,  sărbătoarea națională de la 1 Decembrie 1918 și evenimentul istoric care a generat-o constituie însăși rațiunea existenței partidului fondat de Corneliu Vadim Tudor.

Anul acesta, PRM-iștii din Valea Jiului au ales să sărbătorească Ziua Națională a României în familia politică a PRM Hunedoara. Evenimentul a avut loc la Lupeni, acolo unde activează cea mai puternică organizație PRM din județul Hunedoara, organizație condusă de prof. Ionuț Năsălean.

La eveniment, au fost prezenți lideri ai PRM din tot județul Hunedoara, în frunte cu președintele organizației județene, Emanoel Andronache – vicepreședinte la nivel național al PRM. ”Le mulțumesc colegilor de organizații care au răspuns invitației noastre a marca împreună, printr-o petrecere tipic românească, sărbătoarea Zilei Naționale a României, așa cum le mulțumesc colegilor de la PRM Lupeni pentru găduire și organizare, iar românilor, de aici și de pretutindeni le reamintim că noi, cei din PRM, avem un singur țel: Sus Patria !”, a declarat Emanoel Andronache, președintele Organizației județene a PRM Hunedoara.