Consultații oftalmologice gratuite în Hunedoara

În săptămâna 4-9 decembrie 2017, compania Lent Optik demarează o nouă campanie de consultaţii oftalmologice gratuite şi măsurarea tensiunii oculare cu tema ”Ochii – poarta deschisa catre suflet”, în județul Hunedoara.

Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de specialişti din Bucureşti cu aparatură de ultimă generaţie în municipiul Junedoara, existând şi posibilitatea achiziţionării de ochelari corespunzători. Campania continuă programul de CSR derulat în Județele Cluj și Caraș-Severin în luna noiembrie, în cadrul căruia 6500 de persoane au beneficiat de consultații oftalmologice gratuite.

Prin intermediul acestui proiect, Lent Optik și-a propus să vină în sprijinul publicului larg și să atragă atenția asupra importanței sănătății ochilor.

Consultațiile vor fi realizate de echipele mobile Lent Optik, la Cabinet Parlamentar Carmen Hărău (str. George Enescu nr. 5, vis-a-vis de pizzeria Roma), zilnic, între 4-9 decembrie 2017, de luni până sâmbătă, între orele 9.30 – 16.30.

 

Lent Optik cuprinde o echipă de specialiști în executarea de ochelari pentru vedere, consultații oftalmologice, eliberări rețete, determinarea dioptriilor, ochelari de soare, ochelari de calculator, accesorii și reparații specifice. Toate produsele și serviciile companiei sunt controlate și evaluate după un plan bine stabilit anterior.

În perioada 2012-2017, Lent Optik a derulat mai multe campanii sociale oferind consultații oftalmologice gratuite locuitorilor din sute de localități din toate zonele țării. În urma investigațiilor din cadrul campaniilor, participanții au primit recomandări și rețete specifice către centrele de oftalmologie pentru corectarea problemelor mai grave.